Verleng je abonnement


Je slaapabonnement bij bedzzzy verlengen

Ben je een tevreden bedzzzy-slaper en wil je je slaapabonnement verlengen? Op deze pagina geven we je hier alle informatie over. Er zijn drie opties bij het verlengen van je abonnement.


1. Slaapvast abonnement

Ligt jouw matras en/of bed nog perfect? Slaap dan zorgeloos verder met je huidige matras en/of bed en ontvang van ons een persoonlijk kortingsaanbod en flexibel opzegbaar abonnement.


2. Verfris abonnement

Wil je graag een hygiëne upgrade met een nieuwe tijk? Wij sturen je een nieuwe en zo slaap je weer lekker verder. De oude nemen wij natuurlijk weer mee en van het materiaal worden weer nieuwe garen gemaakt en uiteindelijk een nieuwe tijk!


3. Volgende fase abonnement

Wil je gaan samenwonen en heb je een groter matras nodig? Wil je graag een nieuw bed erbij? Vergeet jij altijd op tijd om aan een nieuw matras te denken? Bedzzzy groeit met je mee! Kies opnieuw voor wat jij nodig hebt en wij komen je een nieuw matras en/of bed brengen voor de dan geldende abonnementsprijzen voor een looptijd naar keuze.  Zoals je van ons gewend bent zorgen wij natuurlijk voor het recyclen van je oude matras. Je kunt met gerust hart verder slapen.

Bedzzzy - Circulaire partners - Upperbloom

Uiteraard is het ook mogelijk om na je eerste looptijd je slaapabonnement niet te verlengen en deze te beëindigen. Wij sturen je dan een uitnodiging voor het inplannen van je afspraak om de spullen kosteloos bij je op te halen.

Hoe verleng je je abonnement?
1. Kies jouw optie tot verlengen
2. Stuur een e-mail naar [email protected] met je keuze
3. Wij regelen alles voor je en jij kan rustig verder slapen!