Wij nemen tijdelijk geen nieuwe lease-aanvragen aan.
Heb je interesse? Stuur ons dan even een mailtje om op de hoogte te blijven.

Het Slaapabonnement

Huur je duurzame matras en bed, in 4 stappen:

1

Stel jouw abonnement samen

Kies je product(en) en je looptijd, 36 of 60 maanden. Ook kun je je oude matras mee retour laten nemen

2

Kies je bezorgmoment

Jij kiest wanneer we je matras en bed slaapklaar komen bezorgen en installeren

3

Lid van de duurzame club

Duurzaam slapen, net als meer dan 1.000 andere bedzzzy-slapers en start met 120 dagen proefslapen

4

Samen maken we de cirkel rond

Verleng je abonnement na je looptijd of laat je duurzame matras recyclen. 100% circulair, altijd

sterrenhemel

Slaapklaar thuisbezorgd

Wanneer je je circulaire matras of bed hebt besteld komen wij het niet alleen bezorgen maar ook 'slaapklaar' installeren. Zo worden bijvoorbeeld onze tweepersoons pocketvering matrassen in 2 kernen geleverd die we in het midden aan elkaar bevestigen. Hieromheen komt de tijk, waardoor het één geheel wordt. Kies je ook voor een bed dan wordt deze voor jou gemonteerd in de slaapkamer. Natuurlijk nemen we ook alle verpakkingsmaterialen weer mee.

Retour oud matras

Een nieuw duurzaam bedzzzy matras, maar waar laat je je oude matras? Om je het gesjouw te besparen kunnen we je oude matras meenemen bij levering. Easy! Je geeft dit aan wanneer je je bestelling plaatst. Voor een éénpersoons matras vragen we hiervoor een bijdrage van 15,00 en voor een tweepersoons matras 30,00. Het is niet mogelijk om een oud bed of boxspring mee retour te geven. Deze oude matrassen laten wij recyclen.

120 dagen proefslapen

Je kunt je nieuwe circulaire matras 120 dagen thuis uitproberen. Word je net zo uitgeslapen wakker als andere bedzzzy-fans, dan slaap je gewoon lekker verder. Is het toch niks voor jou, dan betaal je alleen de abonnementskosten van je proefslaapperiode. Binnen die periode heb je namelijk de mogelijkheid om jouw abonnement op te zeggen. In dat geval komen we het matras kosteloos bij je ophalen. Het proefslapen geldt alleen voor het matras, niet voor het bed.

2017
Founded
150k+
Apps
10k+
Companies
Man en vrouw slapend op een duurzaam bedzzzy matrasVrouw lezend in haar duurzame bedzzzy bed
Illustratie vogel
Slaapabonnement stap 3
De beste ventilatie
Slaapabonnement stap 4
100% circulair
Slaapabonnement stap 2
Auping kwaliteit

Veelgestelde vragen

Hoe lang loopt het abonnement?
Dropdown arrow

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een huurperiode van 36 maanden of 60 maanden.

Wat betekent "slaapklaar thuisbezorgd"?
Dropdown arrow

Wanneer je je circulaire matras of bed hebt besteld komen wij het niet alleen bezorgen maar ook 'slaapklaar' installeren. Je hoeft dus niet zelf te sjouwen, het matras op je bed te tillen of je nieuwe bedzzzy-bed te monteren. Dit regelen wij! Ook nemen we als we klaar zijn al het verpakkingsmateriaal weer mee.

Hoe werkt het proefslapen?
Dropdown arrow

Je kunt je nieuwe circulaire matras 120 dagen thuis uitproberen. Word je net zo uitgeslapen wakker als andere bedzzzy-fans, dan slaap je gewoon lekker verder. Is het toch niks voor jou, dan betaal je alleen de abonnementskosten van je proefslaapperiode. Dit geldt alleen voor het matras en niet voor het bed.

Wat doe ik met mijn oude matras?
Dropdown arrow

Je kunt je oude matras mee retour geven.  Voor een eenpersoons matras vragen we hiervoor een bijdrage van 15,00 en voor een tweepersoons matras 30,00. Wij zorgen dat het netjes wordt weggebracht en gerecycled.

Waar worden de matrassen en bedden geproduceerd?
Dropdown arrow

Bedzzzy is een startup van Auping. Alle slaapproducten die wij aanbieden worden geproduceerd in de fabriek van Koninklijke Auping in Deventer. Met 130 jaar ervaring ben je verzekerd van de beste comfort en kwaliteit, op een duurzame manier geproduceerd met aandacht voor de wereld. Via bedzzzy kun je deze matrassen en bedden huren voor een vast bedrag er maand.