Het Slaapabonnement

Huur je duurzame matras en bed, in 4 stappen:

1

Stel jouw abonnement samen

Start je nieuwe slaapervaring, huur je matras voor een vast bedrag per maand.

2

Slaap comfortabel en zorgeloos

Uitgerust wakker worden op een perfect ventilerend pocketvering matras, zonder chemische toevoegingen.

3

Lid van de duurzame club

Verbeter de wereld met je ogen dicht, net als meer dan 1.000 andere bedzzzy-slapers.

4

Samen maken we de cirkel rond

Verleng je abonnement na je looptijd of laat je duurzame matras recyclen. 100% circulair, altijd.

Energiek wakker worden met je duurzame matras abonnement
sterrenhemel
2017
Founded
150k+
Apps
10k+
Companies

Zo werkt het abonnement

1. Jij bepaalt je huurperiode: 36 of 60 maanden
2.
Jij kiest wanneer we het matras of bed slaapklaar bij je komen brengen en eventueel je oude matras mee retour nemen
3.
Je begint met 90 dagen proefslapen, zodat je zeker bent van je keuze
4.
Jij slaapt heerlijk, voor een vast bedrag per maand
5.
Aan het eind van je looptijd komen wij je matras omruilen voor een nieuwe, als je je abonnement verlengt

Twee circulaire matrassen met pocketvering van bedzzzyBedzzzy circulaire matras en bed in petrol
Illustratie vogel

Slaapklaar thuisbezorgd

Wanneer je je circulaire matras hebt besteld komen wij het niet alleen bezorgen maar ook 'slaapklaar' installeren. Zo worden bijvoorbeeld onze tweepersoons pocketvering matrassen in 2 kernen geleverd die we in het midden aan elkaar bevestigen. Hieromheen komt de tijk, waardoor het één geheel wordt. Zo maken we je duurzame matras (en eventueel bed) helemaal klaar voor de nacht! Natuurlijk nemen we ook alle verpakkingsmaterialen weer mee.

Retour oud matras

Een nieuw duurzaam bedzzzy matras, maar waar laat je je oude matras? Om je het gesjouw te besparen kunnen we je oude matras meenemen bij levering. Easy! Je geeft dit aan wanneer je je bestelling plaatst. Voor een éénpersoons matras vragen we hiervoor een bijdrage van 15,00 en voor een tweepersoons matras 30,00. Het is niet mogelijk om een oud bed of boxspring mee retour te geven. Deze oude matrassen laten wij recyclen.

Zo werkt het proefslapen

Je kunt je nieuwe circulaire matras 90 dagen thuis uitproberen. Word je net zo uitgeslapen wakker als andere bedzzzy-fans, dan slaap je gewoon lekker verder. Is het toch niks voor jou, dan betaal je alleen de abonnementskosten van je proefslaapperiode. Binnen die periode heb je namelijk de mogelijkheid om jouw abonnement op te zeggen. In dat geval komen we het matras kosteloos bij je ophalen. Het proefslapen geldt alleen voor het matras, niet voor het bed.

Kopen in plaats van leasen

bedzzzy bol.com

Enthousiast over het duurzame bedzzzy matras en bed, maar wil je liever kopen in plaats van leasen? Naast ons slaapabonnement kun je ook ons duurzame matras kopen.

Illustratie hand

Wat bedzzzy-
slapers zeggen

Uitslaper, dekenwoeler, of kussenkaper? Je bevindt je in goed gezelschap.

Lees meer ervaringen

Heerlijke matrassen, heldere afspraken en correcte bezorging. De makkelijkste manier om iets voor het milieu te doen. Ook fijn dat je elke maand maar een klein bedrag betaalt ipv in een keer een flinke uitgave.

S. Barens
bedzzzy-slaper

Long leve bedzzzy! De matras is erg comfortabel. Het idee dat ik hiermee direct bijdraag aan een betere en duurzame omgeving, verstevigd het comfort gevoel.

Gabi
bedzzzy-slaper

We zijn heel tevreden over het bed en over de matras. En een heerlijk idee dat als wij daarop hebben doorgelegen en matras gerecycled wordt en ook doorleeft. Goed concept en voor mij als consument super makkelijk.

P. Salomé
bedzzzy-slaper

Tevreden, mooi bed en doelbewuste keuze hiermee bij te dragen aan de circulaire economie.

A.P Ester
bedzzzy-slaper

Veelgestelde vragen

Hoe lang loopt het abonnement?
Dropdown arrow

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een huurperiode van 36 maanden of 60 maanden.

Wat betekent "slaapklaar thuisbezorgd"?
Dropdown arrow

Wanneer je je circulaire matras of bed hebt besteld komen wij het niet alleen bezorgen maar ook 'slaapklaar' installeren. Je hoeft dus niet zelf te sjouwen, het matras op je bed te tillen of je nieuwe bedzzzy-bed te monteren. Dit regelen wij! Ook nemen we als we klaar zijn al het verpakkingsmateriaal weer mee.

Hoe werkt het proefslapen?
Dropdown arrow

Je kunt je nieuwe circulaire matras 90 dagen thuis uitproberen. Word je net zo uitgeslapen wakker als andere bedzzzy-fans, dan slaap je gewoon lekker verder. Is het toch niks voor jou, dan betaal je alleen de abonnementskosten van je proefslaapperiode. Dit geldt alleen voor het matras en niet voor het bed.

Wat doe ik met mijn oude matras?
Dropdown arrow

Je kunt je oude matras mee retour geven.  Voor een eenpersoons matras vragen we hiervoor een bijdrage van 15,00 en voor een tweepersoons matras 30,00. Wij zorgen dat het netjes wordt weggebracht en gerecycled.

Waar worden de matrassen en bedden geproduceerd?
Dropdown arrow

Bedzzzy is een startup van Auping. Alle slaapproducten die wij aanbieden worden geproduceerd in de fabriek van Koninklijke Auping in Deventer. Met 130 jaar ervaring ben je verzekerd van de beste comfort en kwaliteit, op een duurzame manier geproduceerd met aandacht voor de wereld. Via bedzzzy kun je deze matrassen en bedden huren voor een vast bedrag er maand.