Matras leasen


Matras leasen? Voor een vast bedrag per maand red jij de aarde terwijl je (h)eerlijk slaapt!

De wereld moeten we doorgeven aan de generaties na ons. Met het circulaire matras van bedzzzy kun je de wereld, slapend, een beetje verder helpen. Voor bedzzzy ontwikkelde Koninklijke Auping een duurzaam matras met oog voor het milieu; en dit matras kun je nu heel gemakkelijk leasen. Ga voor een goede nachtrust op een duurzaam matras!


Het bedzzzy matras

Een matras leasen is niet nieuw maar een duurzaam en circulair matras leasen zeker wel! Bedzzzy geeft iedereen de kans om een duurzame keuze te maken. Wanneer je een matras gaat leasen heb je namelijk de mogelijkheid om voor een betaalbaar bedrag per maand toch voor een duurzame oplossing te gaan. Je kan een matras leasen voor 36 of 60 maanden en na die periode kun je natuurlijk een nieuw matras nemen. Bedzzzy blijft zo met je verbonden en kan het matras, na de leaseperiode, recyclen. Het leasebedrag is uiteraard een vast bedrag per maand en je hebt geen hoge aanschafkosten.

Direct een duurzaam matras abonnement samenstellen?

Een duurzaam matras leasen? Lees meer over ons matras abonnement!


Auping en bedzzzy matras

Het bedzzzy matras wordt gemaakt in Deventer en past perfect bij jouw lichaam. Of je nu 50 of 150 kilo weegt. Het bedzzzy matras is ontwikkeld door professionals uit de matrassenwereld met samen tot wel 130 jaar ervaring. Kennis en kunde komen samen in een ultiem ventilerend en circulair matras, gemaakt om heerlijk op te slapen. bedzzzy matrassen worden geproduceerd door Koninklijke Auping in Nederland. Door te kiezen voor lokale productie in plaats van ergens in het verre Oosten besparen we veel transportbewegingen en beperken we onze footprint.


Wat is een circulair matras en waarom zou ik een matras huren?

Duurzame matrassen zijn de oplossing voor duurzamer slapen. Reguliere matrassen laten zich namelijk heel erg moeilijk recyclen en bevatten meer dan eens giftige materialen. De bekende traagschuim matrassen worden gemaakt met onder andere olie, gassen en bijvoorbeeld natriumchloride. Daarnaast worden tijdens de productie ook nog schadelijke stoffen als CFK’s, brandvertragers, UV filters, isocyanaten en polyolen toegevoegd. Het recyclen van deze matrassen is moeilijk en verbranden mag niet omdat er giftige stoffen vrij kunnen komen. Maar het belangrijkste is dat onze matrassen 100% circulair zijn. Wat betekent dat wij alle materialen die wij voor de matrassen gebruiken, steeds weer opnieuw kunnen inzetten zonder dat de waarde van het materiaal achteruitgaat. Een goed matras is natuurlijk een flinke investering. Om te zorgen dat het bedzzzy matras echt voor iedereen bereikbaar is kun je ons matras behalve kopen ook leasen. Hierdoor kun je voor een vast bedrag per maand al genieten van een heerlijke nachtrust!


De voordelen van een circulair matras

Een circulair matras heeft veel voordelen, of je het nu koopt of ervoor kiest om het matras te huren. Daarnaast wordt het matras, aan het einde van het leasecontract, volledig uit elkaar gehaald en worden alle materialen hergebruikt voor nieuwe matrassen. Tevens wordt het bedzzzy matras vervaardigd uit polyester wat weer afkomstig is van gebruikte pet flessen. Geen schadelijke of giftige stoffen en een vele malen lagere milieubelasting tijdens de productie van het matras. Een ander voordeel is het ontbreken van chemische geuren en een beter slaapcomfort. Het bedzzzy matras ventileert namelijk optimaal. Wil je circulair en gezond slapen op ons lease matras? Stel hier je slaapabonnement samen!

Het duurzame matras leasen

Bedzzzy wil de matrassen graag recyclen en daarom is het mogelijk om het matras te leasen. Het matras wordt dan, aan het einde van zijn levensduur, opgehaald en kan door ons worden gerecycled. Daarnaast maakt matras abonnement het mogelijk om voor een laag maandbedrag toch een duurzame keuze te kunnen maken. Circulair slapen maken we graag voor iedereen bereikbaar.

Wat kost een matras leasen?

De kosten voor het leasen van een matras zijn afhankelijk van de slaapmaat en de duur van de lease. Daarnaast kun je ook gelijk een bed leasen. Het bed wordt ‘slaapklaar’ bij je geleverd en de verpakkingsmaterialen worden weer meegenomen. Wil jij duurzaam en gezond slapen op een innovatief matras? Selecteer dan nu jouw bedzzzy matras!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een matras leasen?
Dropdown arrow

Je betaalt maandelijks een bedrag waardoor je niet in een keer een hoop geld kwijt bent. Doordat wij eigenaar blijven van het matras, nemen wij de verantwoordelijkheid om te zorgen dat jij gedurende de abonnementsperiode lekker slaapt en nemen wij het matras mee retour aan het einde van de leaseperiode of kun je het abonnement verlengen.

Wat zijn de kosten van een abonnement?
Dropdown arrow

Een abonnement op een matras is al mogelijk vanaf 14,50 per maand  en voor een matras in combinatie met een bed vanaf 24,50 per maand.

Hoe werkt betalen per maand?
Dropdown arrow

Je betaalt tijdens je looptijd (36 of 60 maanden) iedere maand een vast bedrag. Bij de start van je abonnement betaal je eenmalig 49,50 om je matras of bed slaapklaar thuis geleverd te krijgen. Vervolgens wordt maandelijks automatisch het bedrag afgeschreven van je rekening.

Word ik eigenaar van het matras?
Dropdown arrow

Bedzzzy blijft eigenaar van het matras. Dit betekent dat je gebruik mag maken van het product, maar het niet afbetaalt. Op deze manier blijven wij verantwoordelijk voor de matrassen en bedden, zowel bij reparatie en onderhoud als aan het einde van de looptijd. We halen dan namelijk het product kosteloos bij je op en gebruiken de materialen om weer nieuwe matrassen en bedden van te maken.

Wat gebeurt er aan het einde van de looptijd?
Dropdown arrow

Een maand voor het eindigen van de looptijd nemen wij contact met je op voor een verlenging van jouw abonnement. We zullen dan verschillende opties voor verlenging aanbieden, waar je een keuze uit kunt maken. Wil jij jouw overeenkomst beëindigen? Dat kan natuurlijk ook. We plannen dan een afspraak in om het matras en/of bed weer bij je op halen.

Kan ik mijn abonnement tussentijds beëindigen?
Dropdown arrow

Bij de start van je abonnement heb je altijd 14 dagen wettelijk herroepingsrecht. In deze periode kun je zowel je matras als bed en kussen(s) retourneren. Hierna mag je tijdens de proeftermijn van 120 dagen het abonnement op jouw matras beëindigen. Uitgesloten van deze proeftermijn zijn kussens en bedden. Na deze proeftermijn is het niet meer mogelijk om op te zeggen tot het einde van jouw looptijd, die 36 maanden of 60 maanden is.