De beste duurzame spiraalbodem bed
Bedzzzy bed
Bedzzzy staal

Het Bed

Het duurzame bed

Wil je een duurzaam bed leasen of huren? Dat kan natuurlijk ook. Het duurzame bedzzzy bed is de perfecte basis voor je bedzzzy matras. De spiraalbodem biedt de ideale stevigheid. En ventileert ook nog eens uitstekend, waardoor de temperatuur ’s nachts precies goed is. De vervangbare hoes van het bedzzzy bed gaat jarenlang mee. Zo heb je altijd dat ‘net-nieuw-gevoel’.

In 5 afmetingen in een matras-bedcombinatie verkrijgbaar. Vanaf 24,50 per maand.

Inclusief:

Levering binnen 1-2 weken
Je bed thuisbezorgd en slaapklaar gemaakt
Slapen voor een vast bedrag per maand

De kracht van het bedzzzy-bed

  • Perfecte ventilatie in bed, ’s zomers en ‘s winters
  • (H)eerlijk slapen, voor een beter milieu
  • Een oer-Hollands duurzaam bed, geproduceerd door Koninklijke Auping op basis van 130 jaar slaapervaring
  • Verkrijgbaar in de kleur Petrol

130 jaar en innovatie

Onze duurzame bedden produceren we in Nederland. In Deventer om precies te zijn. Daar zijn we trots op. We besparen zo heel wat transportkilometers. En onze medewerkers krijgen eerlijke, Nederlandse lonen. We produceren onze spiraalbodem bedden met onze duurzame methode in de fabriek van Koninklijke Auping. Ons team heeft 130 jaar slaapervaring. Bedzzzy’s duurzame bed is dus bedacht en gemaakt door kenners. Jij slaapt op een oer-Hollands kwalitatief hoogwaardig duurzaam bed.

Man en vrouw slapend op een duurzaam bedzzzy matras

Zo zit het bedzzzy-bed in elkaar

Eerst even de cijfertjes: ons duurzame bed is 38 centimeter hoog. Samen met ons duurzame matras is dat 60 centimeter. Het bedzzzy-bed is geschikt voor personen tot 150 kilo.

De spiraalbodem
Dropdown arrow

Het bed bestaat uit een 100 procent stalen spiraalbodem, voor optimale ondersteuning.

De pootjes en de wieltjes
Dropdown arrow

Onder het hoofdeinde zitten wieltjes en onder het voeteneind pootjes. Zo is het bed makkelijk te verplaatsen, maar blijft het ook stevig staan.

De afneembare hoes
Dropdown arrow

De afneembare hoes van het bed is gemaakt van slijtvaste meubelstof. Deze stof en die van het hoofdbord is verkrijgbaar is een donkergrijze kleur, 'Petrol'.

De bovenzijde
Dropdown arrow

Met klittenband wordt je matras stevig aan je bedzzzy-bed bevestigd.

Lees meer over onze circulaire materialen

Hoe dan?

Het circulaire bedzzzy-kussen

Je slaapt pas écht lekker met een gloednieuw stevig kussen. Ook 100% circulair. De zijdezachte vezels van ons duurzame kussen zijn namelijk van gerecycled polyester, net zoals de hoes. De vulling is tevens naar eigen wens aan te passen. Vind je het kussen net iets te stevig? Dan haal je eenvoudig wat vezels eruit. Je kunt het bedzzzy-kussen toevoegen aan je bestelling. We werken in vaste setjes, dus bij een eenpersoons matras ontvang je er eentje, bij een tweepersoons matras ontvang je er twee.
Het duurzame hoofdkussen is te bestellen via bol.com. Lees hier meer over een duurzaam kussen.

De duurzame kussens van bedzzzy slapen heerlijkhet duurzame bedzzzy kussen is zelf aan te passen, voor hoger of lager slapen

Veelgestelde vragen

Wat is een spiraalbodem?
Dropdown arrow

Een spiraalbodem bed bestaat uit gevlochten metaaldraden. Spiraalbodems bieden door deze open structuur een goede ventilatie.

Wat zijn de voordelen van een spiraalbodem?
Dropdown arrow

Spiraalbodems hebben 80% open ruimte voor lucht en ventileren hierdoor beter dan andere bedbodems, zoals lattenbodems. De dwarsgespannen spiraal zorgt met 10.000 ondersteuningspunten voor de perfecte ondersteuning van jouw lichaam. Ook zijn ze erg duurzaam door hun lange levensduur. Jij kan dus gegarandeerd een leven lang lekker slapen.

Welke maten bedden hebben jullie?
Dropdown arrow

Wij bieden de eenpersoonsmaat 90x200 cm aan zonder een hoofdbord en de tweepersoonsmaten 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm en 180x210 cm met een hoofdbord.

Wat zijn de kosten van het bed?
Dropdown arrow

We bieden een eenpersoonsmaat matras en bed aan voor 24,50 per maand. We hebben vier tweepersoonsmaten matras en bed (inclusief hoofdbord) combinaties vanaf 40,00 per maand. Je kunt hier ook duurzame kussens bij bestellen en zo je setje compleet maken.