Bedzzzy bed
Bedzzzy bed
Bedzzzy staal

Het Bed

Het bedzzzy-bed is de perfecte basis voor je bedzzzy-matras. De spiraal-bedbodem biedt de ideale stevigheid. En ventileert ook nog eens uitstekend, waardoor de temperatuur ’s nachts precies goed is. De vervangbare hoes van het bedzzzy-bed gaat jarenlang mee. Zo heb je altijd dat ‘net-nieuw-gevoel’.

In 5 afmetingen in een matras-bedcombinatie verkrijgbaar. Vanaf 24,50 per maand.

Inclusief:

Levering binnen 1-2 weken
Je bed thuisbezorgd en slaapklaar gemaakt
Slapen voor een vast bedrag per maand

De kracht van het bedzzzy-bed

  • Perfecte ventilatie in bed, ’s zomers en ‘s winters
  • (H)eerlijk slapen, voor een beter milieu
  • Een oer-Hollands bed, geproduceerd door Koninklijke Auping op basis van 130 jaar slaapervaring
  • Verkrijgbaar in de kleur Petrol
Bedzzzy bed woonkamer

130 jaar en innovatie

Onze bedden en matrassen produceren we in Nederland. In Deventer om precies te zijn. Daar zijn we trots op. We besparen zo heel wat transportkilometers. En onze medewerkers krijgen eerlijke, Nederlandse lonen. We produceren onze bedden en matrassen met onze duurzame methode in de fabriek van Koninklijke Auping. Ons team heeft 130 jaar slaapervaring. Bedzzzy’s bed is dus bedacht en gemaakt door kenners. Jij slaapt op een oer-Hollands kwalitatief hoogwaardig matras en bed.

Bedzzzy bed

Zo zit het bedzzzy-bed in elkaar

Eerst even de cijfertjes: ons bed is 38 centimeter hoog. Samen met ons matras is dat 60 centimeter. Het bedzzzy-bed is geschikt voor personen tot 150 kilo.

De spiraalbodem
Dropdown arrow

Het bed bestaat uit een 100 procent stalen spiraalbodem, voor optimale ondersteuning.

De pootjes en de wieltjes
Dropdown arrow

Onder het hoofdeinde zitten wieltjes en onder het voeteneind pootjes. Zo is het bed makkelijk te verplaatsen, maar blijft het ook stevig staan.

De afneembare hoes
Dropdown arrow

De afneembare hoes van het bed is gemaakt van slijtvaste meubelstof. Deze stof en die van het hoofdbord is verkrijgbaar is een donkergrijze kleur, 'Petrol'.

De bovenzijde
Dropdown arrow

Met klittenband wordt je matras stevig aan je bedzzzy-bed bevestigd.

Lees meer over onze circulaire materialen

Hoe dan?

Het circulaire bedzzzy-kussen

Je slaapt pas écht lekker met een gloednieuw kussen. Ook 100% circulair. De zijdezachte vezels van ons kussen zijn namelijk van gerecycled polyester, net zoals de hoes. De vulling is tevens naar eigen wens aan te passen. Vind je het kussen net iets te stevig? Dan haal je eenvoudig wat vezels eruit. Je kunt het bedzzzy-kussen toevoegen aan je bestelling. We werken in vaste setjes, dus bij een eenpersoons matras ontvang je er eentje, bij een tweepersoons matras ontvang je er twee.

Bedzzzy kussenBedzzzy kussen detail
Trustpilot