Lid van de duurzame club

Iedereen verdient het om onbezorgd te slapen. Samen met jou willen wij de beddenmarkt opschudden. Wij gaan van circulair slapen de standaard maken. Dat is goed voor jou, en goed voor de wereld. We hebben één heel goed matras ontwikkeld dat perfect op jouw lijf aansluit. Dat optimaal ventileert. Dat geen troep in zich heeft. Daar kun je rustig op slapen. Ook omdat je weet dat jouw matras niet op de immense afvalberg beland. De materialen in jouw bed, matras en kussen zijn oneindig herbruikbaar. Deze duurzame keuze maken we via abonnementen voor iedereen toegankelijk. Zo garanderen we jouw slaapkwaliteit en de wereld circulariteit. Bedankt dat je lid bent van de duurzame club!

Wat krijg je als lid van de duurzame bedzzzy club?
sterrenhemel
150k+
Apps
10k+
Companies

Wat krijg je als bedzzzy-lid?

Het best ventilerende en gezonde matras
Handgemaakte kwaliteit, geproduceerd door Koninklijke Auping in Nederland
Comfort met circulaire, 100% herbruikbare materialen
Een flexibel abonnement dat past bij jouw wensen

Energiek wakker worden met bedzzzyUitgerust wakker worden op je 100% recyclebare bedzzzy bed en matras
Illustratie vogel

Maak impact terwijl je slaapt

Wist je dat je 50 kilo CO2 bespaart met een bedzzzy matras? Dat is meer dan 400 kilometer rijden in een benzine auto. En ook nog eens 10 kilo aan polyester materiaal dat wij kunnen recyclen tot nieuwe polyester matrassen. Dat is genoeg voor 400 plastic flesjes van 0,5 liter. Zo maak je impact terwijl je slaapt.

Gebruiken in plaats van bezitten

Heerlijk slapen zonder zorgen. Als bedzzzy-lid profiteer je van alle voordelen van lekker slapen, zonder dat je je druk hoeft te maken over je matras en wat ermee gebeurt als je er op uit geslapen bent. Bedzzzy blijft namelijk eigenaar en dus altijd verantwoordelijk voor het matras.

Illustratie hand

Wat bedzzzy-
slapers zeggen

Uitslaper, dekenwoeler, of kussenkaper? Je bevindt je in goed gezelschap.

Lees meer ervaringen

Heerlijke matrassen, heldere afspraken en correcte bezorging. De makkelijkste manier om iets voor het milieu te doen. Ook fijn dat je elke maand maar een klein bedrag betaalt ipv in een keer een flinke uitgave.

S. Barens
bedzzzy-slaper

Long leve bedzzzy! De matras is erg comfortabel. Het idee dat ik hiermee direct bijdraag aan een betere en duurzame omgeving, verstevigd het comfort gevoel.

Gabi
bedzzzy-slaper

We zijn heel tevreden over het bed en over de matras. En een heerlijk idee dat als wij daarop hebben doorgelegen en matras gerecycled wordt en ook doorleeft. Goed concept en voor mij als consument super makkelijk.

P. Salomé
bedzzzy-slaper

Tevreden, mooi bed en doelbewuste keuze hiermee bij te dragen aan de circulaire economie.

A.P Ester
bedzzzy-slaper