Duurzaam matras kopen op bol.com


Liever een duurzame matras kopen in plaats van leasen?

Enthousiast over het duurzame bedzzzy matras en bed, maar wil je liever een duurzaam matras kopen in plaats van leasen? Naast ons matras- en bedabonnement bieden we je ook de mogelijkheid om een selectie van ons assortiment aan te schaffen via bol.com. Je koopt een matras dat is gemaakt in de fabriek van Auping.
Wat te doen met je oude matras? Je kunt je oude matras meegeven. Neem dan even contact met ons op.

bedzzzy bol.com


Bedzzzy als eerste B-Corp matrasmerk op bol.com

Een B Corporation gecertificeerd bedrijf zet zich in voor een betere wereld voor werknemers, klanten, leveranciers, samenleving en het milieu. Een duurzaam matras kopen van bedzzzy betekent dat je meehelpt aan een betere wereld. Het B Corp certificaat bevestigt de kwaliteit van sociale- en milieunormen die de bedrijven voeren. Aan de B Corp status kun je zien dat het merk zich niet alleen succesvol focust op commerciële, maar ook sociale en duurzame doeleinden en daarmee haar steentje bijdraagt aan een betere wereld. Bedzzzy mag zich het eerste én enige matrassenmerk op bol.com noemen die deze status heeft. En daar zijn we trots op!

Bedzzzy is een gecertificeerd B-corp bedrijf. En daar zijn we trots op!


Duurzaam matras kopen van bedzzzy op bol.com

Op bol.com vind je een selectie van ons assortiment:

  • Eenpersoons matrassen: wil je een eenpersoons duurzaam matras kopen dan is er de keuze in de afmeting 80x210 en 90x200
  • Tweepersoons matrassen: ben je op zoek naar een duurzaam tweepersoons en matras dan bieden wij de maten 140x210, 160x200, 160x210, 180x200 180x210 cm aan.
  • Tweepersoons bedden: we bieden ook matras en bed combinaties aan in de maten 160x200, 180x200 en 180x210.
  • Duurzaam babymatras kopen: Ons babymatras is ook circulair en hebben we als ledikant matras in de maat 60x210.

    Het bedzzzy-babymatras ligt heerlijk en geeft je kindje een zachte, comfortabele ondersteuning. Het babymatras ventileert en ademt optimaal, is brandwerend én heeft geen troep in zich. Het matras is namelijk gemaakt van polyester en staal, twee schone materialen, die - in tegenstelling tot het schuim in veel traditionele babymatrassen - geen toxische stoffen bevatten.
  • Duurzaam hoofdkussen: We hebben een stevig hoofdkussen voor zowel rug, buik of zijslapers in de afmeting 60x70.

    Dit duurzame kussen is gemaakt van gerecycled polyester. Houd je ervan om je hoofdkussen lekker op te schudden, maar wil je geen donzen kussen? Dan is bedzzzy's kussen een fijne keuze voor jou. Dit veerkrachtige kussen kan je kneden en vormen naar jouw wensen en is makkelijk zachter of steviger te maken met behulp van een vulopening.


Duurzaam matras kopen? Slaapklaar thuis geleverd. Gemaakt in de Auping fabriek.

Bij al onze matrassen zie je het label slaapklaar geleverd terug op bol.com. Dit label geeft aan dat al onze matrassen tot in de slaapkamer thuis afgeleverd worden. Je krijgt een uitnodiging om een afspraak te maken en kunt zelf de datum kiezen die het beste bij je past. Geen zorgen dat je matras geleverd wordt terwijl je zelf niet thuis bent. Je hoeft dus ook niet zelf met je matras te sjouwen maar kunt gelijk je matras uittesten.

Wist je dat je ons matras ook niet hoeft te luchten? Lees meer in onze blog over waarom je vaak een nieuw matras moet luchten voor gebruik, maar bij bedzzzy gelukkig niet. Ons circulaire matras heeft geen chemische additieven in zich en je hoeft je dus ook geen zorgen te maken dat je giftige stoffen inademt of in een chemische geur hoeft te slapen. Zo ontzorgen we jou en geven we je met dit circulaire matras een goede nachtrust. Zowel voor jou als de planeet. Wij geloven dat goed slapen voor iedereen bereikbaar moet zijn en dat een duurzaam en gezond matras bijdraagt aan goede slaap. Een goede en duurzame keuze is dus zo gemaakt! Dat is zeker zorgeloos slapen.


Het circulaire bed en matras van bedzzzy

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van het matras, bed en het kussen?
Dropdown arrow

We hebben eenpersoonsmatras van 549,00 en een tweepersoons matras is beschikbaar vanaf 799,00. We hebben tweepersoons matras en bed-combinaties in drie maten vanaf 2099,00. Je kunt ook een kussen bestellen voor 79,00 om je set compleet te maken.

Kan ik mijn oude matras door jullie laten ophalen?
Dropdown arrow

Bij de levering van je nieuwe bedzzzy matras of -bed kun je ookje oude matras mee retour geven. Dit kost 15,00 voor een eenpersoonsmatras en 30,00 voor een tweepersoonsmatras. Wil je hier meer over weten? E-mail dan naar [email protected]. Wij laten je oude matras dan recyclen door het Nederlandse Retourmatras. Hier wordt jouw matras dan gerecycled tot een ondertapijt, geluidsisolatie of judomat.

Moet je het matras (laten) luchten?
Dropdown arrow

Ons circulaire matras bevat geen chemische additieven en daarom hoef je je dus geen zorgen te maken dat je giftige stoffen inademt of in een chemische geur moet slapen. Luchten voordat je erop gaat slapen is niet nodig. Je stapt zo je bed in!

Waar worden de matrassen en bedden geproduceerd?
Dropdown arrow

Onze matrassen en bedden worden geproduceerd in de fabriek van Koninklijke Auping in Deventer. Met 130 jaar ervaring ben je verzekerd van de beste comfort en kwaliteit, op een duurzame manier geproduceerd met aandacht voor de wereld.