(H)eerlijke innovaties

Blog
February 12, 2021
(H)eerlijke innovaties

Bedzzzy heeft 130 jaar ervaring op het gebied van matrassen. We delen ons geheim met je.

Dankzij deze vier innovaties slaap jij (h)eerlijk

Bedzzzy heeft 130 jaar ervaring op het gebied van matrassen. Die ervaring en kennis hebben we verwerkt in ons matras, zodat jij slaapt als een pro. We delen ons geheim met je. Dit zijn de vier slimmigheden van het bedzzzy-matras:

1. Muurvaste lijm die weer los kan

Het bedzzzy-matras bestaat uit twee materialen: polyester en staal. We houden het simpel: polyester zorgt ervoor dat je lekker zacht ligt en stalen vering biedt optimale ondersteuning in iedere houding. Dankzij onze innovatieve lijmtechniek kunnen we het polyester en staal aan het eind van de levensduur van het matras weer uit elkaar halen. We verwarmen het matras en voilà: de twee materialen zijn gescheiden en opnieuw te gebruiken.

2. 100% recyclebare materialen

Beide materialen, polyester en staal, zijn heel fijn voor onze aarde: ze zijn namelijk allebei 100% recyclebaar. Van de materialen van elk gebruikt bedzzzy-matras maken we weer een geheel nieuw matras. Bedzzzy heeft daarmee het eerste 100% circulaire matras ter wereld ontwikkeld. Daar zijn we best een beetje trots op!

3. Twee matrassen, één geheel

Zelfs het grootste matras past door iedere deuropening en ieder trapgat dankzij de rits van het bedzzzy-matras. Onze tweepersoonsmatrassen in breedtemaat 160 en 180 centimeter worden geleverd in twee delen. Deze twee delen koppelen we heel makkelijk aan elkaar met de ritsverbinding. Zo vormt het matras één geheel wanneer het op je bed ligt en is verplaatsen of verhuizen toch een fluitje van een cent.

4.  Niet te warm, niet te koud

Hoe comfortabeler, hoe beter. Daarom heeft het bedzzzy-matras een innovatieve 3D-structuur. Dat klinkt ingewikkeld, maar zorgt er simpelweg voor dat het matras goed ventileert waardoor de temperatuur altijd precies goed is. Vandaar onze belofte: altijd de perfecte temperatuur in bed, ’s zomers én ’s winters. Trusten!

Zorgeloos slapen met een bedzzzy matras? Lees hier alles over een matras leasen of huren. Je kunt ook een bed huren.

Wil je liever eigenaar zijn? Geen probleem! Een nieuw matras kopen kan ook!