Duurzaam slapen op je studentenkamer? Lease je bed!

Blog
January 27, 2022
Duurzaam slapen op je studentenkamer? Lease je bed!

De meeste studentenkamers worden zo goedkoop mogelijk ingericht. Een gekregen waterkoker hier, tot een pannenset van oma. Ook een goed bed staat meestal niet hoog op het verlanglijstje, terwijl dat nou juist ontzettend belangrijk is.

Wist je dat goede slaap heel veel doet voor je gezondheid en je prestaties? Als student leef je vaak gemiddeld al ongezonder dus waarom zou je dat niet compenseren met goede nachtrust? Maar hoe richt je een studentenkamer duurzaam en comfortabel in? Wat is een duurzaam matras? Welke mogelijkheden om een bed te leasen zijn er? Zijn er ook andere bed afmetingen voor het bed in je studentenkamer?

In deze blog lees je alles over een lease bed voor je studentenkamer. Direct een bed leasen doe je op onze bed lease pagina.

Duurzame studentenkamer

Duurzaamheid zal niet bovenaan je lijstje staan, wanneer je je studentenkamer gaat inrichten. Echter is het met een lease bed wel eenvoudig om rekening te houden met het milieu zonder gelijk je portemonnee uit het oog te verliezen. Een duurzaam matras is geproduceerd zonder schadelijke grondstoffen, en dus beter voor je gezondheid. Maar een duurzaam matras is vooral 100% circulair en van elk gebruikt bedzzzy-matras kan dus weer een nieuw matras gemaakt worden.

Een goed bed is niet goedkoop, maar bedzzzy heeft de oplossing! Je kunt een duurzame boxspring leasen. Zo slaap je goed, zonder daar je spaarrekening voor leeg te trekken.

 

Wat is een duurzaam matras?

De meeste goedkope matrassen worden behandeld met allerlei schadelijke stoffen vanwege brandveiligheid of tegen ongedierte op transport. Een groot deel van de dag lig je op dat matras, dus wil je liever uit de buurt blijven van schadelijke stoffen. Lees hier meer over in deze blog. Deze matrassen kunnen bovendien niet gerecycled worden, omdat bij verbranding schadelijk blauwzuurgas vrijkomt. Bedzzzy heeft daarom het alternatieve matras: een duurzaam matras. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van schadelijke stoffen, het matras kan worden gerecycled en het ventileert beter. Lees hier meer over een duurzaam matras.

Bed leasen voor je studentenkamer

Je kunt bij bedzzzy alleen een matras leasen, maar je kunt ook een boxspring of bed leasen. Dit bed lease je voor een afgesproken periode. Dit kan 36 of 60 maanden zijn. Na afloop kun je kiezen of je je abonnement wil verlengen, of dat wij het bed weer komen ophalen.

We leveren het bed slaapklaar op je kamer. Dat betekent dat wij het in elkaar zetten, en het verpakkingsmateriaal meenemen. Zo kun jij ongestoord door met studeren.  Meer weten? Lees hier alles over een bed leasen.

Voor elke kamer een passende maat

Het lease bed is er in verschillende maten. Voor je studentenkamer wil je wellicht een iets kleiner bed dan wanneer je een paar jaar later groter gaat wonen. Ook daarom is leasen ideaal: lease in je studententijd bijvoorbeeld een kleiner bed van 140x200 cm, en groei daarna door. Wanneer je meer ruimte hebt, sluit je eenvoudig een nieuw abonnement af voor een groter maat bed.

De lease bedden zijn verkrijgbaar in de breedtematen 90, 140, 160 en 180 cm. Deze hebben allemaal een lengte van 200 cm. De breedte van 180 cm is ook verkrijgbaar in een lengte van 210 cm, daar kun je nog eens in verdwalen.

Duurzaam en betaalbaar je studentenkamer inrichten met een lease bed dus. Zo draag je zonder moeite jouw steentje bij aan de toekomst!

Stel direct je slaapabonnement samen