Dit is waarom je een bed moet leasen

Blog
January 27, 2022
Dit is waarom je een bed moet leasen

Een bed leasen is de perfecte oplossing wanneer je wel heerlijk wil slapen, maar niet wakker wil liggen over de kosten. Wanneer je kiest voor een bed leasen hoef je niet een groot bedrag in één keer op te hoesten, en de kosten voor het onderhoud zijn inbegrepen!

Zalig slapen dus in een heerlijk bed naar jouw keuze!

Hoe werkt een bed leasen? Welk formaat bed kan ik leasen? Hoe lang loopt het leasecontract? Wat als het bed niet bevalt?

Het antwoord op ál deze vragen, en nog meer redenen waarom je een bed moet leasen lees je in deze blog!

 

Direct jouw duurzame bed leasen? Bekijk de mogelijkheden van ons duurzame bedzzzy matras

Waarom zou je een bed leasen?

Ten eerste hoef je niet de aanschafwaarde in één keer te betalen, maar betaal je een klein bedrag per maand. Bedzzzy heeft verschillende abonnementen, waarbij je ook, indien gewenst, alleen een matras kunt leasen.

Wanneer bedzzzy het bed of matras komt leveren, kun je tegen een kleine vergoeding je oude matras meegeven voor recycling. Voor een vast bedrag per maand word je dus helemaal ontzorgd.

Hoe werkt een bed leasen?

Een bed leasen is eenvoudig via de website van bedzzzy. Je gaat alle opties langs, zoals de looptijd van het abonnement en de maat van het bed, en ziet meteen welk bedrag je per maand gaat betalen.

Bedzzzy levert het bed slaapklaar. Dat betekent dat alles aan elkaar gemonteerd wordt, en de verpakkingen worden meegenomen. Jij kunt dus meteen lekker slapen!

Wanneer je abonnement afloopt nemen wij contact met je op en kun je eventueel verlengen. Wil je het abonnement na de looptijd stoppen? Dan halen wij alles weer netjes op.

Welk formaat bed kan ik leasen?

Je kunt verschillende maten boxsprings leasen: van een eenpersoonsbed tot verschillende maten tweepersoonsbedden. Met een lengtemaat van 200cm kun je kiezen voor 90, 140, 160 of zelfs 180 cm breed. Bij een breedte van 180cm kun je ook voor een lengtemaat van 210 cm kiezen. Voor elke slaapkamer is er dus een geschikt bed!

Bed leasen vanaf 36 maanden

Je kunt een bed leasen voor 36 of 60 maanden. Het maandbedrag bij 60 maanden is uiteraard lager dan bij 36 maanden. Als je tijdens de looptijd gaat verhuizen is dat geen probleem, je kunt het bed gewoon meeverhuizen. Geef ons wel even je nieuwe adres door. Met een eventuele verhuizing hoef je dus geen rekening te houden bij het kiezen van de looptijd.

Het bed thuis testen

Hoewel wij ervan overtuigd zijn dat je op de bedden van bedzzzy slaapt als een roosje, kan het natuurlijk voorkomen dat het bed niet bevalt. Geef dit dan binnen je wettelijke bedenktermijn van 14 dagen aan.

Het kopen van een bed hoeft dus geen nachtmerrie te zijn; kies gewoon een bed om te leasen en je slapeloze nachten zijn verdwenen. Een bed leasen is eenvoudig en zorgt dat je, zonder de hoge aanschafkosten, toch lekker kunt slapen.

Stel direct jouw slaapabonnement samen!