Bed leasen


Bed leasen? Voor een vast bedrag per maand lease jij een Auping bed


Een matras en bed leasen? Dat kan met boxspring lease!

Wil je niet alleen het matras, maar ook een bed leasen? Deze kun je ze samen als boxspring leasen. Dit bed is de ideale basis voor je bedzzzy matras. Speciaal ontwikkeld voor hotels door Auping en kenmerkt zich door goede kwaliteit met de uitstraling van een luxe boxspring. De bodem bestaat uit spiralen die zorgen voor een perfecte stevigheid. Ook zal je 's nachts een fijne temperatuur ervaren omdat het bed erg goed ventileert. De hoes kun je vervangen en gaat jarenlang mee. Wil jij altijd het "net nieuw" gevoel ervaren wanneer je in jouw bed stapt? Dan is een bed leasen echt iets voor jou.


Redenen om te starten met boxspring lease

Er zijn heel veel redenen waarom boxspring lease interessant is. Misschien heb je al een keer op een boxspring geslapen. Dan weet je precies hoe lekker zo'n bed ligt.
Het dikke matras, de juiste stevigheid en de perfecte ventilatie dragen bij aan een goede nachtrust. Geen ander soort bed kan hieraan tippen! Voor iedereen die fan is van lekker slapen, biedt bedzzzy de mogelijkheid om een duurzaam bed te leasen of huren.

Een duurzaam matras leasen? Lees meer over ons matras abonnement!


Lease een boxspring

Bij bedzzzy zeggen wij: lease een boxspring! Voor veel mensen is het kopen van een boxspring namelijk een flinke uitgave. Zeker wanneer je ook waarde hecht aan het gebruik van duurzame materialen en goede kwaliteit. Met een Auping bed ben je daarvan verzekerd en op deze manier maken we dat voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk. Daarom kun je bij ons een boxspring en matras huren tegen een scherp tarief per maand. Zo slaap je jarenlang op een superfijne boxspring en zijn de kosten per maand te overzien. Loopt jouw huurperiode af en wil je verlengen? Dan komen wij je matras ruilen voor een nieuwe en wordt de oude volledige gerecycled. De bedbodem gaat jarenlang mee.


Wat is een circulair bed?

Bij bedzzzy vinden we dat het tijd is voor innovatie in beddenland. Circulair slapen zou de standaard moeten worden. Daarom hebben wij één heel goed duurzaam matras en bed ontwikkeld. Dit alles zonder chemische toevoegingen en andere onnodige troep. Lokaal geproduceerd in Nederland met materialen die te recyclen zijn. En we komen het bed ook nog snel bij jou thuis installeren. Zo zorg je dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de wereld. Dat wordt nóg lekkerder slapen straks!


100% circulair bed leasen

Alle materialen van onze matrassen en bedden kunnen eindeloos hergebruikt worden. Tijdens het recycleproces gaat de waarde van het materiaal niet omlaag. Zo zorgen we voor een gesloten cirkel waarin we steeds weer dezelfde materialen kunnen gebruiken.
Door het aanbieden van een slaapabonnement waar je betaalt voor het gebruik in plaats van eigenaar te worden van het matras en bed blijven wij verantwoordelijk en zorgen wij ervoor dat na de looptijd het matras en bed gerecycled wordt tot nieuwe bedden en matrassen. Zo weet jij zeker dat jouw matras en bed niet in de afval verbrandingsoven beland en kun je zorgeloos slapen.

Bedzzzy bed leasen

Wanneer je kiest voor een bed leasen via bedzzzy, dan krijg je een perfect samengesteld bed met alles erop en eraan. De bodem van het bed bestaat uit een 100% stalen spiraalbodem met een open structuur voor een optimale ondersteuning. Er zit klittenband op de bodem waarop je het matras goed kunt bevestigen. Onder het hoofdeinde zitten wieltjes en onder voeteneind zitten pootjes. Zo kun je het bed eenvoudig verplaatsen, maar blijft het ook stevig op zijn plek staan. Het bed heeft een afneembare hoes van een slijtvaste stof.

De afmetingen van ons bed

Je kunt bij ons kiezen uit bedden in verschillende maten. Of je nu op zoek bent naar een een- of tweepersoonsbed, wij leveren onze duurzame bedden in meerdere maten. De eenpersoons maat is 90x200 cm en wordt zonder hoofdbord geleverd. De tweepersoonsbedden zijn mét hoofdbord. Hierbij kun je kiezen uit de maten 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm en 180x210 cm.

Wat kost een boxspring huren?

Je zult je nu vast afvragen wat een boxspring huren kost. Een eenpersoons maat matras en bed huur je al voor €24,50 per maand. Een tweepersoons matras en bed (inclusief hoofdbord) heb je al vanaf €40,- per maand. Ook is het mogelijk om er duurzame kussens bij te bestellen. Zo beschik je over een volledige slaapcombinatie waar je jarenlang mee vooruit kunt. Je bepaalt zelf of je kiest voor een bed lease periode van 36 of 60 maanden.

Bed leasen: een duurzame oplossing

 Bedden lease is dus dé oplossing voor iedereen die geen boxspring wil kopen, maar wel goed voor de wereld wil zorgen. Wil jij ook zo’n geweldige bedzzzy boxspring leasen? Bestel dan nu jouw bed via onze website! Je kunt natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden. Voor je het weet kun je heerlijk wegdromen in jouw duurzame, circulaire bedzzzy bed! Zonder zorgen en met oog voor de natuur. Dat slaapt wel zo lekker! Bestel nu jouw bedzzzy.com lease bed!

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een bed leasen?
Dropdown arrow

Je betaalt maandelijks een bedrag waardoor je niet in een keer een hoop geld kwijt bent. Doordat wij eigenaar blijven van het matras, nemen wij de verantwoordelijkheid om te zorgen dat jij gedurende de abonnementsperiode lekker slaapt en nemen wij het bed mee retour aan het einde van de leaseperiode of kun je het abonnement voordelig verlengen.

Wat zijn de kosten van een abonnement?
Dropdown arrow

Een abonnement op een matras in combinatie met ons is al mogelijk vanaf 24,50 per maand.

Hoe werkt betalen per maand?
Dropdown arrow

Je betaalt tijdens je looptijd (36 of 60 maanden) iedere maand een vast bedrag. Bij de start van je abonnement betaal je eenmalig 49,50 om je matras of bed slaapklaar thuis geleverd te krijgen. Vervolgens wordt maandelijks automatisch het bedrag afgeschreven van je rekening.

Word ik eigenaar van het bed?
Dropdown arrow

Bedzzzy blijft eigenaar van het bed. Dit betekent dat je gebruik mag maken van het product, maar het niet afbetaalt. Op deze manier blijven wij verantwoordelijk voor de  bedden, zowel bij reparatie en onderhoud als aan het einde van de looptijd. We halen dan namelijk het product kosteloos bij je op en gebruiken de materialen om weer nieuwe matrassen en bedden van te maken.

Wat gebeurt er aan het einde van de looptijd?
Dropdown arrow

Een maand voor het eindigen van de looptijd nemen wij contact met je op voor een verlenging van jouw abonnement. We zullen dan verschillende opties voor verlenging aanbieden, waar je een keuze uit kunt maken. Wil jij jouw overeenkomst beëindigen? Dat kan natuurlijk ook. We plannen dan een afspraak in om het matras en/of bed weer bij je op halen.

Kan ik mijn abonnement tussentijds beëindigen?
Dropdown arrow

Bij de start van je abonnement heb je altijd 14 dagen wettelijk herroepingsrecht. In deze periode kun je zowel je matras als bed en kussen(s) retourneren. Hierna mag je tijdens de proeftermijn van 120 dagen het abonnement op jouw matras beëindigen. Uitgesloten van deze proeftermijn zijn kussens en bedden. Na deze proeftermijn is het niet meer mogelijk om op te zeggen tot het einde van jouw looptijd, die 36 maanden of 60 maanden is.